Results 1 to 7 of 7

Thread: Recent Bug Fixes

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Irvine CA
    Posts
    1,542,128,044

    Default Recent Bug Fixes

    The following bug fixes have been applied this week. Please let us know if you see any issues with items on the list.

    - Fixed bug where custom call rules were not processed when failover or forward all was triggered. Custom call routing rules are not processed first.

    - Fixed bug which was causing some customers to periodically lose registration with us.

    - Added *123 Vertical Service Code for voicemail access. Customers were habitually dialing it since they were used to it from a previous provider.

    - Fixed bug which prevented voicemail from detecting your mailbox automatically when you checked it from your own phone, but had your Caller ID block activated. This resulted in a "Welcome, Goodbye" message.

    - Addressed numerous issues with international call completion.

    - Restructured system maintenance to prevent morning service interruptions as data volume increased.

    - Did a ton of general cleanup and optimization on various backend systems.

    - Forced correct ANI to be sent when calling toll-free numbers.
    Last edited by VOIPoTim; 01-22-2009 at 03:35 PM.
    Timothy Dick
    Founder/CEO
    VOIPo.com

    Interact with VOIPo: Twitter, Facebook

  2. #2

    Default Re: Recent Bug Fixes

    I have the new firmware, but when testing *123, I received a "Thank you" message followed by a dial tone. It did not go to VM.

    RA

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    538

    Default Re: Recent Bug Fixes

    Quote Originally Posted by ralfaro View Post
    I have the new firmware, but when testing *123, I received a "Thank you" message followed by a dial tone. It did not go to VM.

    RA
    I tested this and confirmed the same.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Aventura Fl
    Posts
    860

    Default Re: Recent Bug Fixes

    I don't use the system VM at all, it's turned off, and I get the same message.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Default Re: Recent Bug Fixes

    I noticed that if call id blocked, using 123 will now allow me access to the mailbox but I need to enter my PIN number to gain access. Once I turn off call ID block, I can access my mailbox again without the need to enter my PIN

  6. #6
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    229

    Default Re: Recent Bug Fixes

    Quote Originally Posted by VOIPoTim View Post
    The following bug fixes have been applied this week. Please let us know if you see any issues with items on the list.

    ...

    - Added *123 Vertical Service Code for voicemail access. Customers were habitually dialing it since they were used to it from a previous provider.
    *123 stopped working Monday (02/09). Only 123 works now.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Aventura Fl
    Posts
    860

    Default Re: Recent Bug Fixes

    Quote Originally Posted by voipinit View Post
    *123 stopped working Monday (02/09). Only 123 works now.
    I'm on central02 and just tried it with*123...

    I got the immediate "thank you" and hang up..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •