Results 1 to 6 of 6

Thread: Anyone Alive in the reseller Forum?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    179

    Lightbulb Anyone Alive in the reseller Forum?

    So resellers how is new servers working for you?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    362

    Default Re: Anyone Alive in the reseller Forum?

    Has not gone well.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15

    Default Re: Anyone Alive in the reseller Forum?

    Still watching to make sure. Was going to go after customers before the migration happened but now going to wait a few more months to see how stability goes. The migration has seemed to fix a longstanding Cisco SPA phone 5 second static delay on outgoing PBX calls that I knew was on their end. Sure enough was on their end. I spent so much time with Cisco trying to resolve it and they said it was a problem with their PBX config that finally disappeared after migration. If only I had not lost so many customers from PBX stability and that particular issue. Maybe it will finally be a good solution because I was about to give up.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    362

    Default Re: Anyone Alive in the reseller Forum?

    Stability is still a problem on the sip-b02 (chicago) server.

    My pbx graphs trunk connectivity every few minutes, and you can see Chicago server has been going up and down, almost daily, for the last month.

    It has gone down again several times today, Monday, Dec 16.

    Really frustrating part is, I have to keep reporting it when it is down, because voipo is not aware, not monitoring closely enough.

    I've lost a ton of money in subscriber revenues, due to clients porting out in the last 30 days. Totally avoidable.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    362

    Default Re: Anyone Alive in the reseller Forum?

    And just now both reseller servers went down again.

    Voipo replies, "we're not seeing any issues on our side."
    Last edited by GreenLantern; 12-16-2019 at 04:51 PM.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    362

    Default Re: Anyone Alive in the reseller Forum?

    Another outage today Dec 17.

    All servers down for about 40 minutes.

    During that time, can't register devices, failover doesn't work, forwarding doesn't work, etc.

    Been pretty solid since a few minutes after I reported the issue. So maybe (fingers crossed) they are on the the problem and close to resolving it.

    No idea though, since they won't respond to my emails.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •